Economia

Consternació en el món empresarial gironí per la mort del president de FOEG

Jordi Comas ha mort aquesta matinada víctima d'un assalt violent a casa seva a Platja d'Aro

Nombroses mostres de condol arriben des de primera hora a la Federació d'Organitzacions Empresarials de Girona

El món empresarial gironí està de dol després de conèixer la mort del president de la Federació d'Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG), Jordi Comas, víctima d'un assalt violent a la casa on residia a Platja d'Aro (Baix Empordà) aquesta passada matinada. Els qui el recordaven aquest matí en destacaven la seva “empenta”, el seu caràcter “positiu” i la seva capacitat negociadora. “Era un empresari les 24 hores i un gran lluitador”, assenyalava el president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, Joan Puig. Comas ocupava actualment el càrrec de vicepresident. També era vicepresident de la Federació d'Hostaleria de Girona i de la Unió d'Empresaris d'Hostaleria de la Costa Brava Centre.

Representants de la FOEG reconeixien aquest matí sentir-se “superats” pel tràgic succés que encara no s'acabaven de creure. El telèfon i les mostres de condol han arribat des de primera hora. El president de PIMEC, Iñaqui Frade, també ha volgut dedicar-li unes paraules de record. “És una de les persones més afables i més agradables i negociadores de Girona, una persona positiva en tots els aspectes; mai ha tingut una mala paraula i sempre estava per donar solució a qualsevol problema”, ha declarat aquest matí poc després de conèixer la notícia. Des del sector turístic gironí també hi ha hagut reaccions. El president de l'Associació d'Hostaleria de Girona-Radial, Xavier Nicolazzi, lamentava la seva pèrdua tot dient que “és un cop molt fort” per al sector i el món empresarial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.