Economia

Derbi anuncia el tancament definitiu de la factoria

La direcció de Derbi va anunciar al comitè d'empresa el tancament definitiu de la planta de motocicletes de Martorelles i que avui presentaria l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) per acomiadar els seus 150 treballadors, va informar CCOO. Derbi ha decidit presentar l'ERO després que el grup inversor Giba Holding hagi fet marxa enrere en la inversió a la planta, on pretenia fabricar un biplaça descapotable. De fet, Giba ha adquirit una planta més gran i moderna a Santa Oliva.

Fonts del grup inversor suís van assegurar que tindran “especial sensibilitat” de cara als actuals treballadors de Derbi quan s'iniciï el procés de selecció de personal per a la planta de Santa Oliva. Les previsions de Giba eren fabricar en una primera fase 30.000 unitats anuals d'un buggy per al sector turístic destinat a l'exportació als EUA , Sud-amèrica i Àsia, que podrien augmentar fins a les 100.000 el 2016, tot i que amb el canvi d'ubicació de la planta les xifres podrien variar, segons l'empresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.