Economia

Iese i Esade, entre les cinc millors escoles del món

El rànquing mundial d'escoles de negoci ha tornat a distingir Iese i Esade, que figuren entre les cinc millors del món en programes de formació per a directius. En aquesta categoria, i segons la prestigiosa classificació elaborada pel diari britànic Financial Times, Iese ocupa el segon lloc i Esade, la quarta posició.

La llista, liderada per l'HEC de París, inclou més de setanta escoles de negoci d'arreu del món. Per fer la classificació es tenen en compte dues subcategories: els programes oberts, en què Iese ocupa la segona posició mundial, i els custom programs, programes personalitzats per a les empreses, en què ocupa el tercer lloc. Segons l'escola de negocis, la crisi i les retallades obliguen els centres educatius a sortir a formar directius als països on se'ls necessita. “El mercat interior es redueix, al mateix temps que es duplica el nombre de participants en els programes oberts de països com ara el Brasil, la Xina, Rússia i els Estats Units”, explica el director d'educació executiva de l'Iese, Josep Valor.

Esade va destacar ahir que ha avançat un graó en la classificació general, de la cinquena a la quarta posició mundial. En els programes a mida de cada empresa també obté bona nota i ocupa el quart lloc del rànquing mundial del Financial Times.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.