Economia

COMERÇ

Targeta moneder deslligada dels bancs, a Banyoles

El client obté descomptes que es poden gastar en compres o consumicions als establiments adherits

L'Associació Banyoles Comerç i Turisme acaba de posar en circulació una targeta moneder desvinculada de cap entitat bancària i gestionada per la mateixa entitat. És la primera ciutat de la demarcació que disposa d'aquest servei, ja implantat en mercats i algunes associacions de botiguers de la resta de Catalunya. La nova targeta –de la qual es distribuiran 10.000 unitats– és una guardiola en què l'usuari va acumulant els descomptes sistemàtics que els establiments de l'associació (175, de tots els rams) fan als que la presenten. En una següent compra o consumició, l'amo de la targeta pot fer servir aquells diners per pagar. “A nivell pràctic són euros en efectiu”, van subratllar ahir el president de l'associació, Joan Frigola, i la regidora de l'àrea econòmica de l'Ajuntament, Joana Vilà, quan van presentar la novetat als mitjans de comunicació. L'objectiu –van explicar– és fidelitzar la clientela i facilitar que els diners es quedin a la mateixa ciutat. D'altra banda, la targeta està integrada a la xarxa Tmés, amb la qual s'aconsegueixen descomptes automàtics en serveis turístics i equipaments culturals d'arreu de Catalunya.

La targeta comerç banyolina s'ha de comprar en algun dels establiments adherits. Valen 2,5 euros, però la lliuren carregada amb un euro i acompanyada d'una butlleta per un sorteig. Els comerços que donen aquest servei tindran un distintiu a l'entrada i també estaran referenciats al lloc web www. banyolescomerciturisme. cat. D'aquí a uns dies s'editarà una guia en paper amb el llistat de tots aquests establiments.

LA FRASE

L'objectiu és facilitar que els diners es quedin a la mateixa ciutat
Joan Frigola
PRESIDENT DE L'ASSOCIACIÓ BANYOLES COMERÇ I TURISME

LA XIFRA

10.000
targetes
es distribuiran en una primera fase, però està previst ampliar aquest nombre d'aquí a un temps.

Minuts de zona blava de regal

Durant aquestes festes, els establiments de Banyoles Comerç i Turisme regalen als clients -independentment de la quantitat que es gastin- 30 minuts d'aparcament en zona blava. L'usuari ha de dur el corresponent comprovant de compra a l'oficina d'informació de cal Moliner (a la plaça Major), on li canviaran pel tiquet definitiu. L'oferta es fruit d'un acord entre l'associació, l'Ajuntament i la concessionària dels parquímetres, Giropark. El tracte preveu repetir una campanya anual similar, en aquestes dates o en unes altres, al llarg de la pròxima dècada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia