Economia

SOCIETAT

Les entitats de Salt engeguen l'Ateneu Popular Coma Cros

Ahir es van reunir una cinquantena de persones per definir comunitàriament el projecte

Una cinquantena de veïns i veïnes de Salt i d'associacions del poble van participar ahir en una jornada a la Coma Cros per definir el projecte de l'Ateneu Popular Coma Cros i “aglutinar entitats i persones al voltant del projecte”. Al llarg del matí, es van fer tallers participatius de treball durant els quals els participants van donar a conèixer “el grau d'implicació que volen tenir en el projecte” i van fer propostes de futur, com ara que les activitats que s'hi programin “siguin assequibles perquè tothom hi pugui participar, independentment dels recursos econòmics”, que l'ateneu “sigui un referent cultural” i “un espai de relacions de veïns”. La jornada es va completar amb un dinar i amb activitats culturals i lúdiques a la tarda.

“A Salt hi ha hagut una demanda històrica de crear un espai comunitari i per això els veïns i les associacions del poble ens hem organitzat per assolir aquest objectiu”, va explicar Judit Font, de l'ateneu popular. L'assemblea de l'Ateneu Popular Coma Cros es va constituir el 24 d'octubre després d'un any i mig de reunions, campanyes i accions i un procés participatiu. Expliquen es van reunir amb l'alcalde, Jaume Torramadé, “i la resposta va ser molt positiva i amb l'acord amb l'Ajuntament es va decidir tirar endavant l'ateneu”. Font assegura que la gestió de l'ateneu serà “comunitària amb titularitat municipal” i ara s'estan negociant amb l'Ajuntament el conveni i altres accions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia