Economia

La nova alcaldessa de Paterna manipula el xicotet comerç en favor d'un projecte

Li exigeixen que informe sobre el nombre d'aturats del poble que ha contractat una gran superfície per a treballar diumenges i festius

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que mentre tots els col·lectius de comerciants de l'Horta mostren el seu clamor contra la implantació del megacentre comercial “Puerto Mediterráneo”, amb al·legacions incloses a l'Actuació Territorial Estratègica (ATE), a Paterna passa tot el contrari.

La coalició denunciant assegura desconèixer el que el PP li ha dit a una associació com Multipaterna perquè done el seu suport al megaprojecte i és per això que demanen reflexió i reconsideració sobre la seua postura.

Per a Compromís és una sorpresa que aquest col·lectiu paterner no mostre la seua contrarietat davant un projecte d'aquestes dimensions. També els sembla cridaner que la Plataforma pel Comerç Valencià, que s'ha reunit recentment amb el conseller Máximo Buch, haja promogut una campanya molt intensa d'al·legacions contra “Puerto Mediterráneo” entre entitats de comerciants de l'Horta. Mentre a Paterna no s'ha donat el cas. “Tota una maniobra del PP local que empra els moviments associatius a la seua conveniència per a justificar tots els desgavells en la seua gestió”.

Des de Compromís consideren que Paterna necessita un model de comerç local que no passa per la creació de megacentres comercials i demanen que el teixit comercial local es reviscole i que es cree ocupació en el poble però no a aquest preu.

Quan al conveni municipal amb un centre comercial radicat al terme municipal, a data de hui no se sap quantes persones, dels 8.000 aturats que hi ha a Paterna, han tingut accés a un contracte d'aquesta gran superfície i és per això que exigeixen a l'alcaldessa que done xifres i explicacions “d'una maniobra que mai han vist clara”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia