Economia

El primer acte divulgatiu del ‘crowdlendinges fa a Sabadell

La plataforma d'inversió col·lectiva ECrowd! ha tancat un acord amb el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat per engegar una campanya de promoció per tot Catalunya amb l'objectiu de donar a conèixer aquesta modalitat creditícia destinada a l'empresa. El primer acte d'aquesta campanya divulgativa, amb la participació d'altres plataformes de crowdlending, tindrà lloc el proper 27 de febrer a Sabadell (Vallès Occidental). Vic, Tarragona, Manresa i Girona són altres localitats que el grup té previst visitar els propers mesos.

“Es tracta de reunions en què convidarem empreses de la zona per explicar-los amb detall en què consisteix el finançament col·lectiu o crowdlending”, va explicar a aquest diari Matthieu Van Happeren, fundador d'ECrowd!.

La plataforma va néixer l'any passat i té el suport de Barcelona Activa, Nauta Capital i Esade. La firma preveu tenir, a final d'any, operacions de finançament per un milió d'euros, gràcies a la realització d'una desena de préstecs a empresa. L'operació és semblant a la d'altres plataformes de finançament col·lectiu que s'han posat en marxa els últims mesos: el grup selecciona projectes que promociona en el seu web per tancar un crèdit entre la seva comunitat inversora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia