Economia

El procés sobiranista no trenca la tendència ascendent de les inversions

Un estudi de la Cambra de Comerç de Barcelona mostra una tendència creixent de les inversions en el període entre 1993 i 2014

Les perspectives del 2015 indiquen un creixement de la capacitat productiva de les instal·lacions industrials, segons una enquesta feta a empreses catalanes

El període entre 1993 i 2014 indica una tendència creixent de les inversions estrangeres a Catalunya que no es trenca pel descens conjuntural del 15,8% que es va registrar el 2014, segons un estudi de la Cambra de Comerç de Barcelona.

A partir de les dades d'aquest estudi, La Cambra assegura que al llarg del període analitzat en cap cas es pot concloure que la inversió a Catalunya “hagi estat afectada negativament pel context polític” del procés sobiranista català.

A més, de cara el 2015, i després d'haver superat els primers mesos de l'any, les perspectives empresarials preveuen que durant aquest exercici la inversió en capacitats productives serà superior a la registrada el 2014.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia