Economia

Les empreses busquen talent a internet

El Fòrum Connecta va reunir ahir més de 530 persones a Girona

Un 69% de les empreses de recursos humans busquen el talent a les xarxes socials. Aquesta xifra creix fins a un 73% si “la que ha de buscar talent és una empresa de recursos humans”. Aquesta va ser una de les dades que es van fer conèixer ahir en el decurs del Fòrum Connecta, al qual van assistir més de 530 persones, que està organitzat per la Cambra de Comerç de Girona en col·laboració amb l'Ajuntament de Girona i amb el suport del Fòrum Carlemany i la UdG. La directora de màrqueting d'Eurofirms, Marta Colomer, va assegurar ahir que “la majoria d'empreses” busquen perfils a les xarxes socials perquè “el món digital no només el creem nosaltres sinó que també el crea el nostre entorn”.

Colomer va participar en la taula rodona Com connectem empresa i talent, en la qual també va participar Lourdes Masdevall, sòcia directora de Commemonsense, que va assegurar que “el talent per si mateix no és res, sinó que s'ha acompanyar de ganes, compromís, il·lusió, passió, implicació, responsabilitat i dedicació”.

L'objectiu del fòrum és acostar el “talent amb la demanda de talent”. Per això avui se celebra l'Speed dating professional, una cita ràpida entre les persones de la demarcació que cerquen feina i la trentena d'empreses gironines que ofereixen llocs de treball.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia