Economia

La primera guia turística del Geoparc agrupa història, geologia i festa

Amb la publicació es vol donar a conèixer i valorar el Geoparc de la Catalunya Central, l'únic del país

Amb el títol Viatge al Cor de Catalunya, Catemocions i Cossetània Edicions han llançat al mercat la primera guia turística del Geoparc de la Catalunya Central.

La publicació té un caràcter divulgatiu i per als impulsors “és una mostra de les potencialitats del label de la Unesco que encara estan per desenvolupar al territori”. És, com va dir ahir l'exconseller Josep Huguet, propietari de Catemocions, “una guia que pretén valorar allò que tenim i posar-ho a disposició de la ciutadania”.

L'obra està escrita per l'historiador Jordi Piñero i el geògraf Ferran Pujol, que han casat a la perfecció les dues ciències amb la idea de fer una obra “familiar”. No és ni una guia senderista ni un llibre només apte per a experts, sinó tot el contrari. A través de vint indrets, el recull proposa “un viatge al cor de Catalunya” que permetrà conèixer “els seus esdeveniments històrics i les seves entranyes geològiques i geogràfiques”. Tot plegat, relligat amb dues completes llistes de les festes locals i dels equipaments culturals que es poden trobar en l'àmbit del Geoparc.

La guia es presentarà demà (20h) a la llibreria Parcir de Manresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia