Societat

FIRES I FESTES DE LA SANTA CREU 2011

Els escolars de Figueres fan una plantada d'arbres

Ahir es va fer la festa de l'arbre al Parc Sol

La música i la mainada, protagonistes en l'acabament de les fires

Més de mig miler d'escolars d'una dotzena de centres de primària de Figueres van participar ahir a la zona del Parc Sol en la festa de l'arbre. Van plantar una cinquantena de plançons de pi i van participar en tallers didàctics. També van trasplantar romaní en testos, que es van emportar a casa, i cada centre va muntar dues caixes-niu que s'instal·laran en els recintes escolars.

A més de la plantada d'arbres, ahir es va fer la fira de la flor per segon any consecutiu, que va consistir en el repartiment de flors a la plaça de l'Ajuntament.

La cloenda de les fires

Les festes de Figueres entren avui en la recta final. Els actes més destacats de la jornada són la trobada de gegants que es farà a partir de les cinc de la tarda pel centre i les actuacions musicals ben diverses. A l'Embarraca't, en la cloenda, actuen els considerats caps de cartell: Muchachito Bombo Infierno i Banana Beach. També s'hi farà de preàmbul el concurs de música Joan Trayter. Per altra banda, al teatre El Jardí hi actuarà Rosario (21.00 h) amb el recinte pràcticament ple, i a l'envelat de la plaça Catalunya tocarà l'orquestra Principal de la Bisbal (22.30 h).

Per demà un dels actes més multitudinaris serà la rua escolar en què participaran un miler de nens i nenes. La temàtica d'aquest any és de Sant Jordi i el drac. També es farà la jornada castellera, concerts i els focs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.