cultura

Morella acull la XII edició de Com Sona l'ESO

La trobada musical d'alumnes de diferents llocs del territori de parla catalana tindrà lloc de l'11 al 14 de maig

El compositor, Carles Santos, i la cantat, Laura Simó, estaran presents al certamen

La ciutat de Morella està ultimant tot tipus de preparatius per a acollir la dotzena edició del projecte educatiu i musical Com Sona l'ESO. La trobada tindrà lloc de l'onze al catorze de maig a la capital dels Ports, on es reuniran milers d'alumnes de diferents llocs del territori de parla catalana

Una de les aportacions més destacades d'enguany és la col·laboració del compositor Carles Santos que regala una composició feta explícitament per a la trobada, Morellar Morella. Basada en els versos del Mural del País Valencià on Estellés parla de Morella, quatre rius d'alumnes ocuparan els carrers de Morella entrant per les quatre portes de la ciutat. Les veus, el foc i la dansa els conduiran a la basílica, on els esperaran els instruments al terra del temple i una soprano a l'altar acompanyada dels sons de l'orgue.

També s'estrenarà una altra obra, esta vegada de Jesús Santandreu: Think of Jazz, per a banda, cor i sextet de jazz. Un sextet de jazz format per grans noms del panorama jazzístic valencià i europeu: Voro Garcia a la trompeta, Toni Belenguer al trombó, Jesús Santandreu al saxo tenor, Ales Cesarini al contrabaix, Albert Palau al piano i Felip Santandreu a la bateria. En la segona part del concert es compta amb la participació de la cantant catalana Laura Simó que interpretarà junt amb la banda, el sextet i els cors de CSE, un seguit de peces conegudes del món del jazz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.