Articles

A la tres

Retallada? I espera't

“Si ara penseu que la retallada és excessiva, passades les municipals veureu que fins ara no ha estat res”

Tot i que l'acte més multitudinari d'aquests últims dies ha sigut la rua de la celebració del títol de lliga del Barça, cal dir que dissabte hi va haver una protesta considerable contra les retallades que fa el govern, ep, una protesta contra el govern del país i no pas contra el govern d'un Estat que ens té segrestada la milionada que podria estalviar als catalans una part de la ingrata feina de fer anar i/o patir els estralls de la tisora.

És comprensible que davant del panorama que tenim molts sectors professionals que depenen directament o indirectament de l'administració estiguin inquiets, espantats o, directament, histèrics. Però també s'ha de reconèixer que la situació que estem vivint ara no és res comparada amb la que està a punt d'arribar. Perquè hem tingut sort que diumenge hi ha eleccions municipals i als ajuntaments els alcaldes i equips de govern han anat fent la viu-viu i han trampejat la situació com han pogut per mirar d'arribar a les urnes amb alguna possibilitat de presentar-se amb una certa alegria davant l'electorat. Fins aquí hem arribat. Siguin els que hi havia, o siguin els que els substitueixin, els nous manaies municipals que prenguin les regnes de l'administració local no tindran cap altre remei que greixar bé les tisores, el podall i la navalla de barber per poder tallar ben arran. Si teniu un mínim sentit de la compassió, feu el favor de no preguntar a cap candidat què pensa fer si arriba a l'alcaldia en defensa dels serveis bàsics que sostenen l'estat del benestar. No els obligueu a perdre's en circumloquis evasius o, més directament, a mentir-vos. Faran el que podran, que és poc, molt poc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.