Medi ambient

Festa de l'Estany a Sant Nazari

L'estany de Canet-Sant Nazari és un dels paratges naturals de la Catalunya del Nord. Protegit per Natura 2000 a causa de la diversitat de la seva flora i fauna, el gestiona des del 2001 la Comunitat d'Aglomeració Perpinyà-Mediterrània

Dissabte, 21 de maig, tindrà lloc la Festa de l'Estany de Canet-Sant Nazari, organitzada pel municipi de Sant Nazari amb el suport de l'Aglomeració Perpinyà-Mediterrània, que és l'organisme que gestiona aquest espai natural.

Entre les nou del matí i les sis de la tarda es succeiran les animacions a la plaça de la República i al Fogar Rural. Entre les activitats proposades hi ha recorreguts ornitològics, visites guiades de l'espai natural amb els guardes-animadors i demostració de gossos d'atura amb un ramat de xais vora l'estany. Totes les animacions es poden trobar al web de l'Aglomeració Perpinyà-Mediterrània.

L'estany de Canet-Sant Nazari és un dels paratges naturals de la Catalunya del Nord. Protegit per Natura 2000 a causa de la diversitat de la seva flora i fauna, el gestiona des del 2001 la Comunitat d'Aglomeració Perpinyà-Mediterrània, que té per missió de coordinar les accions de protecció i manteniment. Precisament, en aquest període de l'any es realitza el manteniment del grau de les Basses, que comunica l'estany amb el mar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.