Política

tarragona

Els partits escolten les idees del sector social

Les Entitats Catalanes d'Acció Social volen compromisos ferms

Per atípic que resulti, ahir els polítics de Tarragona van escoltar les propostes dels responsables del sector social. Durant prop d'una hora, al Campus Catalunya, els representants del PSC, CiU, PP, ERC, ICV i Solidaritat van aparcar els discursos que estan fent durant la campanya i es van reunir amb la Comissió d'Entitats Catalanes d'Acció Social a Tarragona (ECAS). Aquest col·lectiu demana al futur Ajuntament “claredat” en l'aplicació de la Llei de la Dependència i que les propostes de foment de l'ocupació es basin en plans d'ocupació de sis mesos. Des d'aquest col·lectiu, integrat per Actúa, Anem per feina, Casal dels Infants per a l'Acció als Barris, Ceps, Cerca@, Fias, Fundació Casal l'Amic, Fundació en Xarxa i L'Heura, també s'han fet peticions. ECAS vol que es creï un consell de serveis social i de taules de debats, que les regidories de Participació i de Relacions Ciutadanes depenguin d'un únic regidor per canalitzar millor les subvencions, i que es compleixi el pagament de beques i prestacions a les famílies.

Abans de l'acte, el cap de llista d'ERC, Sergi de los Rios, va explicar que la prioritat d'Esquerra en matèria social serà “continuar pressionant la Generalitat perquè no retalli el pressupost del Joan XXIII”. El líder republicà també es va comprometre a no retallar ni un cèntim del pressupost d'enguany en partides socials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.