Economia

La junta electoral decideix avui si prohibeix o no l'acampada de Barcelona

El govern va demanar que es pronunciés sobre si cal desallotjar la plaça de Catalunya aquest dissabte, jornada de reflexió

Després de l'èxit de la cassolada, desenes de persones tornen a dormir amb sacs per tercer dia consecutiu

Desenes de persones han tornat a passar la nit a la plaça Catalunya per tercer dia consecutiu i després de l'èxit de la cassolada d'aquest dimecres. Els “indignats”, com se'ls ha batejat aquests dies, sabran aquest dijous la resposta de la decisió que aquesta tarda ha d'anunciar la junta electoral central (JEC) a la demanda del govern sobre si ha de desallotjar o no la plaça aquest dissabte, dia de reflexió.

Els acampats han expressat la seva intenció de mantenir la protesta més enllà del 22-M. En el cas de Madrid i Granada, la junta electoral ha desautoritzat les concentracions, tot i que els acampats de la Puerta del Sol segueixen concentrats i aquesta nit, malgrat la pluja persistents, prop de 400 persones hi han passat la nit. Ara caldrà saber en quin sentit es pronuncia la Junta Electoral a Barcelona.

Aquest dimecres, la vicepresidenta del govern, Joana Ortega, va assegurar que acatarien la decisió i que els Mossos d'Esquadra actuaran “amb contundència” i “rapidesa”.

Mentrestant, els acampats se segueixen organitzant, amb la celebració d'assemblees al llarg del dia per coordinar les accions. Un de les decisions que es va prendre aquest dimecres és repetir la convocatòria de cassolades cada dia a les 21h de la nit.

A més de Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida, Terrassa, Palma, València i Castelló s'han afegit també a les concentracions contra la classe política i la situació de crisi econòmica actual amb diverses concentracions i acampades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.