Política

S'encén la campanya a Tossa pels avis

CiU vol remodelar la llar de jubilats i el PSC li retreu que n'hagi previst el trasllat

Pilar Mundet, cap de llista del PSC de Tossa de Mar, va dir ahir que CiU té previst traslladar la llar dels jubilats a un altre espai, segons li van comentar, suposadament, els avis. Mundet defensava que no cal traslladar la llar, que està en males condicions, sinó que només caldria fer-hi retocs. Això últim és l'únic punt de coincidència amb Imma Colom, alcaldessa i candidata a la reelecció per CiU. Colom va desmentir categòricament que es plantegi cap trasllat, i va explicar que ella mateixa va visitar la llar de jubilats un dia abans que Mundet, i va proposar una reforma que implica tirar a terra la cuina, reformar els banys, posar parquet i canviar la instal·lació elèctrica. La candidata convergent atribueix els rumors a la campanya “demagògica” del PSC.

D'altra banda, ahir Tossa Unida (TU) va celebrar el seu míting de final de campanya, i Gisela Saladich, la cap de llista, va fer un balanç molt positiu dels dijous en què la formació ha fet debats, i va comentar que entre els temes més recurrents hi ha l'economia local i el problema d'aparcament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.