cultura

El festival transfronterer Sèm e Serem, a Tolosa

El festival occitanocatalà Sèm e Serem presenta fins al 28 de maig la seva segona edició.

Enguany inaugura una cooperació amb el festival barceloní Barnasants, i així proposa 11 artistes o grups, cinc de catalans, cinc d'occitans i un grup mixt compost de músics de cada nació. El festival ofereix una programació àmplia, des de la cançó fins a la música electrònica, passant pel jazz, el rock o el pop, tant amb artistes reconeguts com amb nous talents emergents. Aquest acord de cooperació permet de presentar artistes d'expressió occitana a Barcelona i artistes d'expressió catalana a Tolosa en el marc del projecte comú Poesia sense Fronteres.

El grup Ix!, que acaba de guanyar el premi Disc Català de l'Any 2010, Enric Hernàez, Pau Alabajos i Miquel Pujadó destaquen com a catalans en aquesta programació.

Els organitzadors insisteixen sobre el marc euroregional del seu festival i es proposa de reprendre unes relacions mil·lenàries d'aquestes dues societats separades “per la Història i per aquesta frontera mental, però també permeable, que és el Pirineu”.

Informació: www.semeserem.com

Reserves: 33 (0)5.61.22.13.31 (de 10 h a 18 h)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.