Educació

educació

La UdG manté l'oferta amb 57 màsters

Demà es farà per primer cop una fira per donar-los a conèixer

Una oferta amb 57 màsters pel curs 2011/2012, dels quals 16 són d'una oferta pròpia de la UdG. N'hi ha 41 d'oficials i 19 d'interuniversitaris. La rectora, Anna Maria Geli, va destacar ahir, durant un acte de presentació, que s'ha mantingut una oferta àmplia i d'un nombre semblant (amb alguna variació), tot i el context de retallades.

Pel que fa al nombre d'alumnes inscrits, sempre ha anat creixent, fins a una suma de 700 estudiants. Per donar a conèixer l'oferta, la UdG organitza per primer cop la Fira de Màsters, que es farà demà davant de la biblioteca Montilivi, de dotze del migdia a sis de la tarda. La rectora; el vicerector de política acadèmica, Francesc Feliu, i el comissionat per al programa 2.0, Miquel Duran, van destacar que l'objectiu és acostar l'oferta a tots els interessats.

Reunions a la UdG

La rectora està continuant les reunions amb els diferents col·lectius sobre la retallada de pressupost per part de la Generalitat. Geli espera aconseguir que la tisorada se situï en 6,5 milions perquè “no hi hagi risc per a la qualitat”. Avui els estudiants fan una assemblea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.