Política

Solidaritat vol implicar els adherits en les decisions del partit

Avui obre un espai participatiu en el web perquè els simpatitzants ajudin el grup parlamentari a determinar el vot de certes qüestions

El primer tema serà l'eliminació de l'impost de successions

El programa de Solidaritat Catalana per la Independència tenia com un dels seus puntals la regeneració democràtica i la participació. I basant-se en aquestes premisses, els solidaris volen implicar els adherits en les decisions del grup parlamentari. És per això que a partir d'avui obriran un espai a la seva pàgina web –www.solidaritatcatalana.cat– en què els simpatitzants podran donar la seva opinió sobre determinats temes i, de retruc, decidiran el sentit del vot dels diputats.

Aquesta fórmula s'estrenarà amb el projecte de llei sobre l'eliminació de l'impost de successions, que s'ha de votar en el proper ple del Parlament. Els adherits podran escollir entre el sí, el no i l'abstenció i l'opció que quedi primera serà la que escollirà el grup parlamentari. Cada simpatitzant rebrà una clau per poder entrar a la pàgina web i participar-hi. Aquesta votació estarà oberta fins dilluns de la setmana vinent quan Solidaritat farà públics els resultats. Està previst que el pròxim tema que es posi a debat sigui el posicionament de la formació sobre l'energia nuclear. “És com fer un referèndum en línia” apunta el secretari general de SI, Uriel Bertran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.