Cultura

El Sònar tanca amb 79.000 visites

Amb les entrades exhaurides i la ressaca de la nit anterior d'alguns, a Fira Gran Via, el Sònar va afrontar ahir la seva tercera i última jornada diürna. Els grans protagonistes, com es preveia, van ser els sud-africans Shangaan Electro, que van posar la nota exòtica d'aquesta divuitena edició. Amb uns ritmes propis de la Fórmula 1, cada minut més vertiginosos, els de Soweto van passar els balls tradicionals de l'ètnia a què pertanyen pel filtre de l'electrònica, tot escalant posicions en el tro del Sònar més africanista, amb els congolesos Konono Nº1 i habituals Buraka Som Sistema al capdavant.

Tot i estar pendents encara de l'assistència en l'última jornada de nit, que s'ha celebrat aquesta última matinada, el Sònar ja va fer ahir balanç: 79.000 visites, cosa que significa 5.000 persones menys que l'any passat però 5.000 més que el 2009. Els organitzadors, demà, ja es posaran a treballar en el Sònar de São Paulo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.