Economia

El Fòrum Verd relleva el Saló de la Planta a Girona i tindrà un congrés

El Fòrum Verd agafa el relleu del Saló de la Planta, Jardí i Complements de Girona, l'SPV, i pretén convertir-se en el nou punt de trobada per als professionals del sector del viver i la jardineria. Aquest relleu comporta diversos canvis. El primer, el de dates. Ara la trobada es farà al febrer a Fira de Girona i no al setembre, com fins ara. I tindrà caràcter bianual. El motiu d'això és l'entrada del gremi de jardineria de Catalunya com a soci organitzador. Una de les seves aportacions és la celebració a Girona del congrés biennal de jardineria i empresa, que fins ara era itinerant i que, a partir del 2012, tindrà com a seu estable la capital gironina.

L'objectiu, segons van explicar ahir els organitzadors en roda de premsa, és aconseguir un model de fira de la qual no hi ha antecedents al país, molt activa i interactiva i que inclogui tot el sector verd de negoci (des dels grans propietaris forestals fins a la jardineria particular). Pel que fa al congrés, és preveu l'assistència d'unes 350 persones, se celebrarà al palau de congressos i tindrà com a temàtica principal la responsabilitat social i el valor de l'empresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.