La fiscalia vol l'absolució dels mossos que van engarjolar una àvia, i una multa per a ella

La fiscal va sol·licitar ahir l'absolució per a dos agents dels Mossos acusats d'una falta de lesions per haver detingut, emmanillat a l'esquena i engarjolat a la comissaria de les Corts una dona de 71 anys que el 28 de juliol passat no volia sortir d'una botiga perquè reclamava per una peça de roba que se li havia encongit. La fiscal va qualificar d'«impecable» l'actuació dels mossos. Per contra, va demanar que Lluïsa Agudo pagui una multa de 60 euros per una falta de desobediència a l'autoritat.

En el judici, que es va celebrar al jutjat d'instrucció número 5 de Barcelona, els agents i les botigueres van insistir que Agudo les va insultar i va donar cops de peu, i en canvi la dona va dir que «estava trista i plorava». El seu advocat, Àlex Zaragüeta, va afirmar: «Els mossos van tenir-la tres hores gratuïtament en un calabós», i va demanar que els agents siguin condemnats per una falta de lesions, malgrat considerar-ho un delicte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.