El lector escriu

El mal exemple espanyolista

La presidenta del PP, Alícia Sánchez-Camacho, ha presentat una instància a la seu del Departament d'Ensenyament de la Generalitat per reclamar que el seu fill Manuel pugui rebre “un ensenyament bilingüe”. La seva instància s'afegeix a les 500 sol·licituds d'altres pares que, com la filla del guàrdia civil, no han entès que a Catalunya el català és la llengua natural. Alícia Sánchez-Camacho i l'entitat proespanyola Convivencia Cívica diuen que és “contrari al que estableix la Constitució” que la llengua vehicular d'ensenyament sigui el català. La presidenta del Partit Popular a Catalunya aprofitava per explicar que “aquesta és una campanya a favor de la llibertat, que demana que la realitat bilingüe dels nostres carrers es traslladi al nostre model educatiu”.

Els joves catalans han de ser trilingües i això és compatible amb l'actual model lingüístic d'ensenyament. És molt fàcil aconseguir 500 signatures, qualsevol col·lectiu d'immigrats ho podria fer, però cal donar exemple i facilitar la integració amb la millor eina que tenim: la llengua. Mentre els inadaptats s'oposen a una Catalunya catalana emparant-se en les realitats dels seus guetos, els eurodiputats de CiU, ERC, ICV i el PSC han presentat un manifest a favor de l'oficialitat del català a la Unió Europea.

Bellaterra

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a