Economia

COMERÇ

L'Ajuntament de Castelló tanca el mercat de puces

Ahir va ser l'últim dia que es va poder celebrar la controvertida fira

En una de les primeres decisions del nou equip de govern, l'Ajuntament de Castelló d'Empúries va notificar ahir als promotors del mercat d'antiguitats i brocanters dels diumenges (conegut com el mercat de puces) un decret d'alcaldia pel qual s'ordena la fi de l'activitat. El consistori considera que el mercat –establert a la carretera C-260 i amb unes 500 parades– comporta problemes de seguretat i dóna mala imatge al municipi. “Hem rebut moltes queixes i després de l'informe fet per la policia municipal, hem pres aquesta determinació”, va manifestar ahir l'alcalde, Xavier Sanllehí.

El mercat de puces el va gestionar directament l'Ajuntament durant un temps. Després que creixés molt el nombre de venedors, l'any passat el consistori va voler traslladar-lo de la zona de Castelló Nou al Flamicell (prop de l'aeròdrom), però veïns i comerciants d'Empuriabrava s'hi van oposar i l'Ajuntament va decidir deixar de fer el mercat. A finals de l'any passat, però, una entitat privada (Encants Castelló) se'n va fer càrrec i va situar les parades a l'emplaçament actual de la C-260, en una finca d'uns 17.000 m² on hi havia hagut les instal·lacions d'un distribuïdor de fruita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.