Comunicació

‘Bola de drac' torna a TVC a la tardor

El canal 3XL rescata la sèrie una dècada després de desaparèixer de la graella televisiva

Aquesta decisió dóna resposta als fans que reiteradament han demanat que es reemetés

Televisió de Catalunya ha anunciat que rescatarà a partir de la tardor vinent la sèrie japonesa d'animació Bola de drac, creada originalment per Akira Toriyama, una dècada després de desaparèixer de la graella televisiva mitjançant l'adquisició dels drets d'emissió de Bola de drac, Bola de drac Z, Bola de drac GT i Bola de drac KAI.

Els capítols de les quatres sèries s'emetran pel canal 3XL i podran seguir-se també per internet. Segons TV3, la seva reemissió obeeix en bona mesura als “nombrosos fans” que de manera reiterada han demanat que es recuperés la sèrie en diversos canals, com demostra un grup al Facebook que agrupa a més de 66.000 persones.

La mítica sèrie es va començar a emetre a TV3 el febrer de 1990 i, durant els 11 anys que es va prolongar, la “boladedracmania” va arribar a una alta popularitat entre els escolars catalans i la majoria sabia qui era Son Goku, què passava si li estiraves la cua i per què era necessari reunir les set boles màgiques.

Ara, més de dues dècades després, els teleespectadors podran tornar a sentir en català –o descobrir–, personatges com en Son Goku, en Krilin, la Bulma, el Follet Tortuga o en Cor Petit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.