Política

Sanz: “Camps hauria de redactar ja la seua carta de dimissió”

La síndica d'EUPV considera que l'actual situació judicial del president de la Generalitat afecta la imatge de la més alta institució de govern dels valencians

La coordinadora general d'Esquerra Unida del País Valencià, Marga Sanz, ha manifestat que “Camps hauria d'estar redactant la seua carta de dimissió i, el Partit Popular buscant ja un candidat entre els diputats del seu grup, per a la presidència de la Generalitat”.

Sanz ha considerat que l'actual situació judicial del president, imputat per un delicte de suborn impropi, afecta la institució que representa i, per tant, exigeix la dimissió de Camps perquè el procés judicial continue avant “sense que afecte a la imatge de la més alta institució de govern dels valencians”.

Sanz també s'ha referit als dirigents i votants del PP. “Mariano Rajoy ha de parlar, perquè estem convençuts que la majoria de votants populars no admeten una situació que viola i violenta totes les regles democràtiques”, ha emfatitzat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.