Política

Compromís per València fa una crida a Camps perquè abandone “el deliri” de grandesa

La diputada Mònica Oltra assegura que la decisió judicial afectarà el procés d'eleccions generals previstes per a 2012

“Rajoy no podrà parlar de neteja, ni ètica, ni millor gestió”

La diputada de la coalició Compromís, Mònica Oltra, ha fet una crida a la direcció estatal del PP perquè intervenga en la situació política de Camps. “Sembla que Camps no està disposat a anar-se'n, ni tan sols li queda dignitat personal per assumir aquesta decisió. Continua amb el seu deliri particular de creure's per damunt dels mortals i amb dret a què li hagen regalat vestits. Per això, el PP ha de prendre mesures”, ha demanat Oltra.

La representant de Compromís, que ha qualificat d'“inèdit” tot el que passa al País Valencià, ha assegurat que aquest procés afectarà les eleccions generals previstes per l'any vinent. “Els opositors polítics de Rajoy li retrauran que no ha sabut resoldre un tema que està en marxa des de fa dos anys. Rajoy no podrà parlar de neteja, d'ètica, de millor gestió d'allò públic, mentres manté un president de la Generalitat que ha deixat de ser imputat per a passar a la condició d'acusat”, ha dit Oltra.

La diputada ha anat més enllà i ha considerat que si Rajoy no canvia d'actitud podria trobar-se amb un president en el càrrec condemnat, “delinqüent”, ha definit Oltra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.