Política

Suport “incondicional” del govern valencià a Camps

No contempla la dimissió del president de la Generalitat

No comparteix la interlocutòria del TSJ, que seu Camps en el banc dels acusats per haver acceptat regals de Gürtel

Assegura que Camps té intenció de completar la legislatura

El govern valencià ha assegurat que “no comparteix” la interlocutòria del jutge instructor de la coneguda causa dels vestits derivada del cas de Gürtel, José Flors, que ordena l'obertura de judici oral per suborn impropi al president de la Generalitat, Francisco Camps.

Així mateix, ha subratllat que “no hi ha cap variació política” i que el Consell continuarà treballant amb “total i incondicional suport” al President'.

La consellera portaveu, Lola Johnson, que ha assegurat que no ha tingut temps d'analitzar la resolució judicial ha subratllat que el PP va obtindre una majoria històrica en les passades eleccions autonòmiques i que “els valencians volen que Camps lidere el projecte honest presentat pel partit”

Johnson també ha manifestat que Camps no s'ha plantejat en cap moment la seua dimissió.“La intenció del president és complir el mandat tota la legislatura”, ha emfatitzat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.