Política

EUPV acusa els informatius de Canal 9 de funambulistes

Els directius dels informatius han aplicat un control ferri d'imatges a la notícia del judici de Camps

El conseller electe d'EUPV a RTVV, Guillermo Sampedro, ha denunciat la censura i manipulació dels informatius de Canal 9 pel que fa a la notícia del judici sobre el president Camps per un delicte de suborn impropi. Sampedro ha assenyalat que els directius dels serveis informatius “actuen com autèntics funambulistes, en lloc de periodistes, i no deixen de fer equilibris per ocultar la veritable informació: que Camps és el primer president de País Valencià que s'asseurà en el banc dels acusats.

El conseller d'EUPV afegeix: “no té sentit que la resta d'informatius d'altres televisions d'àmbit autonòmic, o fins i tot d'àmbit estatal, hagen obert amb la notícia del judici a Camps i Canal 9 li done més cobertura a altres notícies –com el cas de l'atleta Marta Domínguez, l'operació sortida o el FIB - i despatxe la veritable notícia del dia en mig minut”, ha assenyalat Sampedro.

El dirigent d'esquerres ha anunciat que demanarà explicacions en el pròxim Consell d'Administració de RTVV.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.