Política

L'alcaldessa de València li fa costat a Camps

Manifesta el seu suport incondicional i la seua admiració política perquè no renuncie al càrrec

Demana que Zapatero convoque eleccions com més aviat millor

Rita Barbera, alcaldessa de València, ha explicat que ha estat el propi president de la Generalitat qui li ha comunicat la decisió del magistrat d'obrir audiència oral i ha assegurat als mitjans de comunicació que, pel to de la seua veu “molt content no estava”.

Dit això, ha afegit que compren “que hi ha gent que vol que se'n vaja, però també és veritat que hi ha més d'un milió de valencians que no ho vol” en referència als més d'un milió de vots aconseguits en les darreres eleccions municipals i autonòmiques.

L'alcaldessa ha insistit en que no serà ella la que “tire a Camps” i ha demanat temps per a poder llegir i comprendre les 22 pàgines que conformen el tex judicial fet públic. Però, malgrat això, sosté que “s'hi veu que el contingut delimitat amb el tema dels vestits i al suborn impropi i s'ha rebutjat altres temes. Una cosa és la realitat i una de ben diferent els objectius mediàtics”.

Per acabar d'adobar la seua compareixença, ha demanat que “d'una vegada per totes, José Luís Rodríguez Zapatero convoque eleccions, perquè mai cap personatge ha fet tant de mal”, ha afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.