Política

El PP no preveu efectes sobre les espanyoles

A la seu madrilenya del carrer Génova, la notícia que Francisco Camps haurà de seure al banc dels acusats va caure com un autèntic gerro d'aigua freda. Fonts dels populars reconeixien que, “per desgràcia”, ja s'esperaven la decisió del magistrat José Flors, un procés per al qual van mostrar màxim respecte, en declaracions recollides per Efe. I van recordar que el president de la Generalitat valenciana encara no és “culpable de res”, motiu pel qual en descarten la seva dimissió.

Les mateixes fonts subratllaven que el PP no preveu que el judici tingui efectes sobre les eleccions espanyoles. Però la veritat és que, en espera que es concreti la data del judici, el que sí que és segur és que la imatge de Camps assegut al banc dels acusats es produirà, probablement a la tardor. Això en un moment en què prenen força les veus que pronostiquen un avançament dels comicis estatals per a finals del mes de novembre. De moment, des del PP recomanen paciència i confien que, finalment, Camps sigui absolt.

Des del PSOE, el seu candidat a les eleccions espanyoles, Alfredo Pérez Rubalcaba, es va comprometre a no fer entrar el cas de Camps en la campanya electoral. Més punyent va ser el codirector de l'estratègia electoral, Antonio Hernando, que va oferir col·laboració al PP per rellevar Camps al capdavant de la Generalitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.