Política

Alarte: “El silenci de Rajoy el fa còmplice de Camps”

El dirigent socialista ha comminat al líder del PP a donar la cara

Afirma que el Partit Popular “ha de retirar a Camps de les seves responsabilitats”

El secretari general del PSPV-PSOE, Jorge Alarte, ha afirmat avui que “el silenci” del líder del PP, Mariano Rajoy, “el fa còmplice” del president de la Generalitat, Francisco Camps, i s'ha preguntat “per què segueix sense pronunciar-se públicament” sobre l'obertura de judici oral a Camps.

Alarte ha criticat en un comunicat que, 24 hores després que s'hagi conegut l'acte judicial per la causa dels vestits del cas Gürtel, el líder del PP “guardi un escandalós silenci”, i ha alertat a Camps que “el que calla atorga”.

El dirigent socialista ha comminat a Rajoy a “donar la cara, expliqui què li va dir ahir Camps per telèfon i doni explicacions al seu propi partit i a una opinió pública espanyola que està escandalitzada davant uns fets sobre els quals Gènova guarda silenci”.

Per Alarte, Rajoy “ha de retirar a Camps de les seves responsabilitats” i decidir ja “si deixa que el president de la Generalitat sigui jutjat”, una qüestió amb la que “es juga part de la seva credibilitat, davant el seu propi partit i davant Espanya sencera”.

En la seva opinió, si el líder del PP “avala a Camps estarà també donant suport als implicats i imputats en el cassos Brugal, el cas Fabra o e Emarsa”.

Alarte ha insistit que Camps ha de presentar la seva renúncia com a president de la Generalitat en el ple de les Corts que han sol·licitat amb urgència, i ha conclòs que respecten la presumpció d'innocència, però no volen que “el president de tots els valencians sigui jutjat per suborn i hagi d'asseure's en el banc dels acusats”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.