Societat

Una plaça de Puigmartí a la Guingueta d'Ix

L'artista ha concebut un espai d'art contemporani amb les seves obres al centre de la vila

L'artista Josep Puigmartí ha creat una plaça a la Guingueta d'Ix. En aquest municipi –més conegut en francès per Bourg-Madame– s'ha creat amb l'Ajuntament i l'impuls de l'artista Josep Puigmartí el primer Museu d'Art Contemporani de la Cerdanya, i gràcies als promotors d'un hotel apartament (enfront del Centre d'Art Puigmartí), s'ha realitzat una plaça amb accés al públic, en la qual l'actuació d'art contemporani de l'artista no deixa ningú indiferent, creant un conjunt harmònic, a força de pneumàtics reciclats, acolorits amb criteri artístic, i rematats amb maniquins amb un contingut respectuosament eròtic. Per obtenir més informació sobre aquesta actuació es pot contactar amb els promotors de la iniciativa al correu electrònic [email protected].

L'artista Josep Puigmartí està establert a l'hotel Estela de Sitges, des de fa més de 15 anys, on es pot veure la seva trajectòria en totes les seves èpoques artístiques i notar la seva gran imaginació malgrat els seus gairebé 80 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.