cultura

Cançó, ‘birres', rock i ‘pintxos'

Salitja celebra avui, en plena festa major, dos grans clàssics de l'estiu musical: la 33a edició del Concurs de Cançó (19 h) i, ja després del Madrid-Barça, el Pinxorockibirra, amb La Banda del Yuyu, Deskarats i Fi-asko.

En aquesta edició del concurs de Salitja, hi participaran finalment setze grups i solistes, entre les set i les deu del vespre. Per ordre d'aparició, seran Acousters, Albert Solà, Bulma, Cesk Freixas i Sílvia Montells, Jaume Guardia, Jordi Reyes, Mârmara i Minimal 21. Després d'una pausa, actuaran Red Souls, Nort, Oriol Barri, Sarramangu, Sense Sal, Simètric, Ual·la i Xe&Tit.

Aquest any s'ha instal·lat un envelat que protegirà tant l'escenari com el públic, de manera que no hi haurà risc que la pluja pugui interrompre les actuacions. El jurat, format per professionals de la música i la comunicació, triarà els tres guanyadors, que rebran 800, 400 i 200 euros, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.