cultura

‘Catalunya über alles', a Montreal

Catalunya über alles! va participar ahir en el Festival des Films du Monde de Montreal, on es va projectar amb la presència del seu director, Ramon Térmens (Joves, Negro Buenos Aires). La pel·lícula, que també ha estat seleccionada per participar en el festival de Sant Sebastià dins la secció Made in Spain, està interpretada per Joel Joan, Jordi Dauder, Gonzalo Cunill, Babou Cham, Vicky Peña, Belén Fabra, Àngels Bassas i Boris Ruiz.

Anteriorment, aquest retrat actual de la Catalunya interior es va presentar a la darrera edició del Festival de Màlaga, on va obtenir el premi especial del jurat, el premi del jurat jove i la menció especial per a l'actor Babou Cham. Així mateix, la pel·lícula ha participat en la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya i a la Muestra de Cine y Trabajo de Madrid i, després de passar pel Festival des Films du Monde de Montreal, participarà en el London Spanish Film Festival i en la Pantalla Pinamar d'Argentina. Com a Joves, que s'estructura en tres parts, Catalunya über alles narra la història coral d'un expresidiari, un immigrant a l'atur i un empresari d'èxit, que amb les seves diverses realitats volen esbossar un retrat realista de la Catalunya actual. Són tres històries que reflecteixen una societat en conflicte, marcada per la crisi, obligada a reinventar-se o a saltar pels aires.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.