Política

polÍtica

CiU de Tossa impugna el pressupost

Manté que augmenta el forat del dèficit corrent en 1.142.566 euros

El grup de CiU a l'Ajuntament de Tossa de Mar ha impugnat el pressupost del 2011, que es preveu aprovar en el ple extraordinari convocat per demà, perquè “augmentarà el dèficit corrent en 1.142.566,71 euros mitjançant la concertació d'una operació destinada al finançament de despeses ordinàries”. CiU exposa que el nou pressupost incrementa la despesa ordinària en 742.816 euros i considera “irresponsable” finançar aquest dèficit amb una altra operació de crèdit. Adverteix també que l'Ajuntament no trobarà cap entitat financera que li deixi els diners “sabent que no estan destinats a inversions sinó a augmentar el forat del dèficit corrent”, fet pel qual qualifica “d'imprudència temerària” aprovar aquest pressupost, que puja a 10 milions.

Mariàngels Pujals, regidora d'Hisenda, recorda que el govern de CiU va poder maquillar el desequilibri del pressupost del 2010 (aprovat pel govern actual en l'últim ple), perquè es va cobrar un cànon per endavant de 960.000 euros per la concessió dels aparcaments. “Ells no van ser prou valents per poder augmentar els ingressos, com ha hagut de fer l'equip de govern actual amb l'increment de l'IBI. Estem oberts a altres solucions, sempre que ens les presentin i siguin viables”, va explicar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.