Caixa Terrassa nomena Jaume Ribera nou president de l'entitat

Els treballadors de Caixa Sabadell van demanar garanties en cas de produir-se una fusió entre caixes

Nascut a Terrassa l'any 1952, Jaume Ribera i Segura és doctor enginyer industrial per la UPC, doctor en teoria matemàtica de sistemes per la Universitat de Florida i màster en investigació operativa en aquesta mateixa universitat. Està vinculat amb la caixa d'estalvis vallesana des de l'any 1999, quan va entrar a formar part dels òrgans de govern de l'entitat, en el consell d'administració. L'abril de l'any 2003 va ser nomenat vicepresident segon i, dos anys més tard, va ser vicepresident primer, càrrec que ocupava fins abans de rellevar Francesc Astals, que ha estat president de Caixa Terrassa en els darrers sis anys.

Actualment, Ribera exerceix de professor del departament de direcció de producció i operacions de l'IESE i és titular de la càtedra Port de Barcelona de logística de la China-Europe Internacional Business School, a Xangai.

De la resta d'incorporacions, destaquen l'entrada de Manuel Royes, exalcalde de Terrassa i president del Consorci de la Zona Franca, en la comissió de control.

Caixa Manlleu es renova

De la seva banda, Caixa Manlleu també ha renovat parcialment i per als pròxims sis anys, la meitat dels membres dels seus òrgans de govern i va reelegir Joan Contijoch com a president del consell d'administració.

Els empleats de Caixa Sabadell volen garanties

MARC CORNET

Els representants dels treballadors de Caixa Sabadell van referir-se durant l'assemblea de l'entitat als diversos rumors de fusió que hi ha entre caixes d'estalvi, i van manifestar que, en el cas que es produeixi una reordenació d'aquest tipus, volen que es mantinguin els llocs de treball; que es garanteixi la viabilitat de la nova caixa; que els treballadors puguin participar en el procés; que es mantingui la naturalesa jurídica i la funció social, i que, si pot ser, les fusions siguin dins l'àmbit territorial català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.