Societat

VIDA SOCIAL

El Besalú Medieval més espectacular

La fira d'aquest any posa l'accent en les actuacions de carrer

De les trenta propostes del Besalú Medieval d'aquest any, que tindrà lloc dissabte i diumenge, la majoria corresponen a espectacles de carrer i, en força casos, inèdits en aquesta fira garrotxina. Per exemple, la companyia Excalibur –un clàssic de la cita besaluenca– oferirà sis muntatges diferents, entre els quals destaca Vulcània (amb la base del foc). No hi faltarà l'escenografia inquietant del carrer dels Atrapats ni la presència d'un grup d'abanderats italians, en aquesta ocasió, els Città di Fano.

Tallers, activitats per a la mainada, demostració de tir amb arc i visites guiades als indrets més interessants del nucli antic també formen part del programa. Com en les últimes edicions, el periodista i escriptor besaluenc Martí Gironell oferirà una ruta guiada pels escenaris de la seva novel·la El pont dels jueus. Així mateix, durant el cap de setmana se celebrarà la XII Jornada Europea de la Cultura Jueva, es presentarà el còmic Despertaferro i es lliuraran els premis Pont de Plata a Lluís Carreras (director del museu Micromundi) i als propietaris de l'establiment turístic Can Marcial. Al mercat hi haurà unes 75 parades d'artesania. Es pot trobar el programa complet a www.besalu.cat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a