Comunicació

Xantal Llavina lidera les novetats de Ràdio 4

Ràdio 4 inicia avui com la majoria de ràdios la temporada 2011/12, però, en el cas de l'emissora catalana de RNE, ho fa amb moltes novetats i l'ampliació de la programació “en més de quaranta hores setmanals”.

La principal novetat és la incorporació a la graella regular de Directe 4.0, el magazín de tarda presentat per Xantal Llavina que ja s'ha emès aquest estiu. A més de mantenir el gran magazín matinal, El matí a 4 bandes, de Toni Marín, l'emissora estrena un nou programa despertador, QEP ( Què està passant), conduit per Joan Arenyes; un nou espai de migdia, Entre hores, amb Paola Callieri i Rosa de Diego, i un espai al vespre per als que tornen a casa, La tornada, amb Andreu Viñas. De nou a deu del vespre tornen els monogràfics de Ràdio 4: el dilluns és el dia de l'esport amb La contraportada; el dimarts, de la nostàlgia amb Memòries de la ràdio; el dimecres, de l'ecologia amb Vida verda; el dijous, de l'entrevista amb Confidències, i el divendres, de les noves tecnologies amb L'altra ràdio. A la nit s'emetrà Tinc un pla secret, amb Chema Carrasco, i després, el nou espai musical Made in CAT. Del cap de setmana destaca el nou Art&Teca els dissabtes, amb Andreu Viñas i Isma Prados; la continuïtat del matinal El millor de cada casa, amb Miquel Murga, i l'ampliació els dissabtes a la tarda del Catalunya Exprés Magazine.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.