Comunicació

El canal Super3 també torna de vacances

El canal Super3 també torna avui, com els nens, de les vacances escolars i estrena una programació que combina els clàssics del canal amb noves propostes. S'incorporen cinc noves sèries d'animació: En Thomas i els seus amics (09.05 h), una sèrie en 3D sobre un grup de locomotores; Capità Bíceps (14.45 h), sobre un superheroi molt fort però poc intel·ligent; Lila (18.10 h), una sèrie coproduïda per TVC que vol fomentar l'aprenentatge dels bons hàbits basada en el llibre d'Eduard Estivill i Montse Domènech; El llibre de la selva (19.40 h), la primera adaptació en animació per televisió (en 3D i HD) del clàssic de Rudyard Kipling; i L'illa del Far (caps de setmana), una altra coproducció de la cadena, il·lustrada per Pilarín Bayés i amb guió de la seva filla, Marga Sala.

Una altra de les novetats és la franja que es dedicarà a les sèries de ficció els migdies del cap de setmana, amb l'emissió de L'internat del forat negre i Noies enamorades.

Pel que fa als programes, destaca La família del Super 3 Extra, un nova entrega setmanal de mitja hora dels gags de la família del Super3 (dissabtes, 15.00 h), i nous capítols d'Un mà de contes en dies especials, a més de Pica Lletres (diumenges, migdia). Continuen l'Info K –ara amb Jordi Gil–, Fish Chips, Els Extraordinaris, Mic i Tags.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.