Comunicació

El club que millora l'anglès

El Club de Cultura en Anglès de Catalonia Today i Abacus es posa en marxa amb grups de lectura arreu

Es posen en marxa grups de lectura en més de 20 Abacus de Catalunya i el País Valencià

A començaments de l'estiu, l'ECClub, el Club de Cultura de la revista Catalonia Today i Abacus cooperativa va presentar-se en societat de la mà del seu president d'honor, l'escriptor Tom Sharpe. Les altes al nou club han superat totes les expectatives, tot i que, a banda dels beneficis que els socis reben amb el paquet de benvinguda, les activitats començaran en les properes setmanes, quan es posin en marxa els grups de lectura en anglès de l'ECClub a més de 20 botigues Abacus cooperativa de Catalunya i el País Valencià, coordinats per professors nadius.

“Les altes al web http:// flavors.me/ecclub han arribat a col·lapsar-nos i no s'aturen. Estem fent un esforç per processar-les i enviar el paquet i la targeta de soci als nous membres, per tal que puguin integrar-se a temps als grups de lectura”, explica Barbara Leonard, responsable cultural de l'ECClub. Els socis trien la botiga Abacus que més els convé i quan es completa un grup de lectura amb 15 membres es crea un altre grup, segons el nivell.

“Estem molt satisfets de la resposta que ha tingut entre socis i clients aquesta iniciativa. Estem obrint més grups dels previstos en algunes botigues per poder cobrir tota la demanda”, assegura Marta Dalmases, responsable de màrqueting d'Abacus.

La quota anual de l'ECClub és de 69 euros, o 59 per als socis Abacus o els subscriptors de Catalonia Today o El Punt Avui.

TOT A PUNT PER COMENÇAR

Estic molt contenta amb el nombre de gent que s'ha apuntat als grups de lectura. Junts descobrirem el plaer de llegir gran autors en la seva llengua original
Anne Adamson
Coordinadora dels grups de lectura de l'ecclub als Abacus de Barcelona-balmes i Mataró
Tinc moltes ganes de trobar-me amb els membres d'aquest fantàstic club i de començar a discutir-hi sobre els bons llibres que llegirem. Llarga vida a la literatura!
Brett Hetherington
Coordinador dels grups de lectura de l'ecclub als Abacus de St. cugat, L'Hospitalet i St. boi
Després de més de 25 anys ensenyant la llengua anglesa, puc dir amb total convenciment que els meus millors alumnes són els que llegeixen llibres
Peter Law
Coordinador dels grups de lectura de l'ecclub a la botiga Abacus de Vilanova i la Geltrú
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.