Societat

VALLÈS OCCIDENTAL

Un web cerca testimonis de la rierada del 62 a Rubí

L'Ajuntament de Rubí posa en marxa avui un web commemoratiu del 50è aniversari de la rierada de 1962, just 49 anys després de la catàstrofe natural que més ha marcat la història recent de la ciutat i de la comarca. A www.rubi.cat/rierada es podrà anar trobant l'agenda de les activitats que es desenvoluparan durant el pròxim any, la història de la rierada i les seves conseqüències, vídeos del NO-DO i altres enllaços audiovisuals, reculls de premsa, fotografies, bibliografia i informació de testimonis. Per a aquest últim apartat es considera molt important la participació ciutadana i, per aquest motiu, la pàgina inclou les eines perquè totes les persones que van viure l'experiència o que disposin d'informació o materials relacionats amb la rierada puguin posar-se en contacte amb el consistori.

“La rierada ens va marcar urbanísticament amb la construcció del barri del 25 de Setembre i els murs a la riera, i va forjar la nostra solidaritat i esperit de superació”, destaca l'alcaldessa de Rubí, Carme García, que va anunciar la pròxima creació d'un documental, d'una exposició o de material didàctic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.