cultura

Les cançons dels fesols

El compositor i músic olotí Pep Puigdemont presenta avui, juntament amb Sidrus –Xavier Batlle i Pep Carrera– al Teatre Principal, a les sis de la tarda, el disc La família Fesxup, amb quinze cançons creades per ell i dedicades totes als fesols de Santa Pau i als caramels de fesol. Interpretaran la majoria de les cançons del disc amb la formació habitual i tindran la col·laboració de Xavier Pallàs, Elisa Planagumà, Beth Riera, Adriana Plana, Marta Cros, Adrià Batlle, Pol Puigdemont i Cinta Batlle. Algunes d'aquestes persones han participat en la gravació del disc, juntament amb David Plans, Josep Pineda i Jordi Estartús. També hi intervindrà la faràndula Família Fesxup del Càmping Lava de Santa Pau, ideats per Teresa Galve, que és qui ha promogut el disc. Els seguidors del cantant olotí tenen les lletres de les cançons del nou disc a www.peppuigdemont.com i també el poden escoltar al mateix web, Spotify o Itunes.

Es tracta del vuitè disc de Pep Puigdemont, un dels cantautors de referència actualment al país. Per ordre d'antiguitat, ha publicat La lluna assolellada, Olor de festa, Una ocelleta de paper, L'estel que guia els Reis d'Orient, Puré de cançons, Les cançons de la lluna assolellada? i el Caga Tió d'Olot.

També ha col·laborat, entre molts altres discos, als 10 anys d'Amapei, Mirall. Cançons per a la igualtat d'oportunitats, Xesco, encaraensencantes, Si per un dia, i també en material docent molt divers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.