Comunicació

Aina Clotet i Roger Coma

Protagonistes de la sèrie ‘Gran Nord'

“‹Gran Nord› és un retrat divertit del xoc entre el món urbà i rural”

La sèrie és del tot exportable, s'hi crea un univers molt especial i atractiu

Aina Clotet i Roger Coma són els protagonistes de la nova sèrie que TV3 està rodant aquests dies al Pallars Sobirà. Aina Clotet interpreta l'Anna, una agent dels Mossos d'Esquadra, urbanita i amb un gran sentit del deure, que és desterrada pels seus superiors al Pirineu i se'n va a viure a un petit poble de muntanya, habitat per personatges estranys i curiosos. Roger Coma, urbanita com ella, és el seu company de patrulla. Junts resolen casos mentre aprenen a conviure amb la singular gent de nord. La sèrie s'emetrà a principis de l'any vinent.

Com va el rodatge?

AINA CLOTET: Ara som al setembre al Pirineu fent els exteriors. A mitjans d'octubre hi haurem de tornar. Els interiors els farem després a Barcelona.

ROGER COMA: Rodar tants dies i tan lluny de casa es fa una mica dur. Hi estem dotze hores cada dia i a un ritme molt fort. No tinc temps ni per trucar els fills!

Com són l'Anna i el Pep?

CLOTET: L'Anna és molt urbana i molt disciplinada, i té un xoc molt fort quan s'instal·la al poble de Nord, habitat per gent molt singular, i això provoca moltes situacions divertides.

COMA: El Pep és el seu nou company. També prové de la gran ciutat i l'ajuda a adaptar-se, tot i que per a ell tot resulta també una mica estrany.

Hi ha alguna sèrie de referència que us hagi servit per construir els personatges?

COMA: Sí, la sèrie té alguns paral·lelismes amb Doctor en Alaska, però també amb Benvinguts al nord, s'hi juga amb el contrast que provoca la vida urbana i la vida rural, a la muntanya, i a més en un poble molt especial.

CLOTET: El to és de comèdia, però una comèdia de situació no és ben bé res a què estiguem acostumats, és més aviat una comèdia intel·ligent, els personatges tenen profunditat i cada capítol és una història completa, com un conte.

COMA: A més, els diàlegs són molt importants, estan molt ben fets i fan que la sèrie tingui aquest to intel·ligent; es crea un univers molt estrany i atractiu.

Creieu que serà una sèrie exportable o el lloc on passa l'acció és molt important?

CLOTET: Del tot exportable. La sèrie té un element folklòric molt important, però no és un retrat d'aquestes comarques. Les situacions que s'hi creen són molt singulars i atractives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.