cultura

Gossos anuncia un parèntesi als escenaris

Els manresans es prendran un any de descans per dedicar més temps a altres projectes i preparar el seu proper treball

El grup tornarà el 2013 amb un disc i gira nova

El grup manresà Gossos deixarà els escenaris el 2012. L'aturada, però, és temporal, ja que el 2013 tornaran amb un nou disc i una nova gira.

Després de gairebé mil concerts en els seus 19 anys de trajectòria musical, els Gossos han anunciat que, quan acabin la gira del seu últim disc, Dia 1 (Música Global), es prendran un descans d'un any per poder dedicar més temps a d'altres coses.

En una entrevista a Enderrock, Natxo Tarrés ha precisat que és una “aturada molt consensuada, per benefici del grup”. “No passa res, d'aquí a un any tornarem amb més ganes i força moral”, ha augurat.

De totes maneres, durant els mesos fora dels escenaris el grup continuarà actiu i ja han avançat que a la segona meitat de l'any ja estaran treballant en el seu proper disc. Així, el grup espera començar el 2013 amb “disc i gira nova”.

Tarrés també ha explicat que aquest parèntesi permetrà als components de la banda dedicar-se a projectes paral·lels com Marley o Menaix a Truà. Tampoc ha descartat que els Gossos actuïn en algun festival a l'estranger durant el 2012 si sorgeix l'ocasió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.