Successos

Expulsat un altre estranger malfactor multireincident

La Policía Nacional ha deportat Ahmed el-Hamed que actuava a Banyoles i que acumulava desenes de detencions

Aquest any s'han expulsat una cinquantena de delinqüents estrangers

La Policía Nacional ha materialitzat l'expulsió d'un altre malfactor reincident notable, que tenia el rècord de detencions a Banyoles i n'acumulava prop d'una trentena. Es tracta d'Ahmed el-Hamed, que va ser detingut i empresonat al juny després que se'l detingués dos cops en dos dies per diversos robatoris.

La primera detenció va ser un dilluns a la matinada, quan un veí va alertar que un intrús era dins d'una casa a la qual havia accedit després de saltar dues tanques. La policia local el va poder detenir i va comprovar que Ahmed el-Hamed també era l'individu que havia entrar a robar dins d'una furgoneta on havia deixat una pista molt clara: unes radiografies que li acabaven de fer. Hamed va ser posat a disposició judicial i va quedar en llibertat.

Encara no havien transcorregut 48 hores que l'home va ser atrapat un altre cop in fraganti dins d'un habitatge de la població i els Mossos i la policia local el van tornar a detenir. Entre les detencions destacades d'aquest veí de Banyoles hi ha la que li van fer el 2006 quan va ser acusat d'haver violat un noi de 16 anys a Hostalric. Per aquests fets, Ahmed el-Hamed va ser jutjat i el fiscal va arribar a demanar una pena de 17 anys i 18 mesos de presó, però finalment l'Audiència de Girona el va absoldre perquè no es va provar que les relacions fossin forçades.

LA XIFRA

50
estrangers
malfactors multireincidents han estat expulsats aquest any de les comarques gironines.

L'expulsió, la mesura més eficaç

En el que portem d'any la Policía Nacional ha expulsat una cinquantena de delinqüents multireincidents. L'expulsió d'aquests malfactors ha esdevingut la millor arma per als ajuntaments que patien crisis d'inseguretat ciutadana. Ara ha estat Banyoles que s'ha tret una espina amb l'expulsió d'aquest home. Temps abans, l'Ajuntament de Salt va presentar la deportació d'alguns dels seus notables malfactors, com ara Morad el-Hassani, com la clau per reduir els índexs de delinqüència i la sensació d'inseguretat. I fa uns dies, l'Ajuntament de l'Escala també apuntava que si havien aconseguit reduir un 30% el nombre de delictes al municipi era en bona part gràcies al zel i l'eficàcia de la Policía Nacional en l'expulsió d'uns lladres que feien pujar els índex de delinqüència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.