cultura

Homenatge a Santa Coloma

“Un homenatge als habitants de Santa Coloma de Gramenet, on arriba gent de tot arreu carregada de somnis que s'han complert, com els que tenien els meus avis de Múrcia”, així descriu l'actriu Íngrid Rubio La estrella, la pel·lícula que aquests dies ha rodat a Santa Coloma i Badalona amb Carmen Machi i Marc Clotet. I hi afegeix també que es tracta d'un “homenatge a la dona i una història d'amistat, que aborda temes com ara el racisme, els maltractaments i la bombolla immobiliària que va petar”.

Produïda per A Contraluz Films, La estrella és el debut com a director d'Alberto Aranda, que s'inspira en una novel·la de Belén Carmona, coguionista del film. “Jo visc a Santa Coloma i Carmona també, i sabem que a les ciutats d'extraradi passen coses interessants, són un niu de problemes i d'oportunitats”, explica Aranda. La estrella narra la història d'una dona jove que treballa netejant el cementiri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.