Successos

GIRONA

Mobilització per una pudor sospitosa en un pis

Un important contingent de bombers amb tres camions i una escala, i un bon nombre d'efectius de la Policia Local i els Mossos es van mobilitzar dimarts al vespre per investigar la “pudor sospitosa” que uns veïns asseguraven que se sentia en un habitatge situat en un tercer pis del número 101 del carrer Caldes de Montbui de Girona. Els veïns asseguraven, que a part de la bravada que sortia del pis, feia dies que no veien el seu inquilí, cosa que els feia sospitar que no s'hagués mort. Els bombers van pujar amb l'escala fins a la finestra de l'habitatge i van observar-ne l'interior. No hi van veure cap cadàver i es va descartar la possibilitat d'esbotzar la porta.

Els municipals van fer gestions per intentar localitzar l'inquilí i van poder descobrir que era viu i que feia dies que no anava a l'habitatge perquè era a casa d'uns parents. Finalment es va comprovar que l'origen de la pudor que sentien els veïns era per culpa de menjar que s'havia fet malbé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.