Salut

Salut

Lloret de Mar no es resigna al tancament de les urgències del CAP

La plataforma contra les retallades ha convocat una protesta avui

L'alcalde, Romà Codina, es reunirà dimecres amb el conseller de Salut

L'alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina, es reunirà dimecres amb el conseller de Salut, Boi Ruiz, amb la intenció que el Departament reconsideri el tancament del CAP de Lloret durant les nits, un tancament que es fa efectiu a partir d'avui. Tots els grups de l'Ajuntament (CiU, ERC, el PSC, Millor, ICV-EUiA, el PP i el regidor no adscrit) van aprovar en l'últim ple una moció contrària al tancament, i avui donen suport a la protesta que hi haurà davant del CAP a les vuit del vespre. En aquesta protesta, la plataforma contra les retallades, que convoca la concentració, llegirà un manifest contra el tancament.

Reunió ajornada


Codina va explicar ahir que, de fet, ja tenia previst reunir-se amb el conseller la setmana passada, però des de la conselleria es va ajornar la visita. “La meva intenció era parlar-hi abans del dia 17”, va manifestar l'alcalde. L'alcalde va argumentar que a Lloret hi viuen 55.000 persones –més de 10.000 de diferència dels que hi ha censats. “No hi estic gens conforme”, va dir. La preocupació de Codina és compartida per la resta de forces polítiques del consistori.

El CAP de Lloret de Mar tanca avui, continuant amb la remodelació del servei de l'atenció continuada que va començar a la Selva interior, on encara hi ha protestes i tancaments als CAP. Avui també tanquen els CAP de Tossa i Blanes, on els veïns ja van concentrar-se dissabte contra el tancament.

LA FRASE

No estic gens conforme amb el tancament: a Lloret hi viuen 55.000 persones
Romà Codina
Alcalde de lloret de mar

LA DATA

26.09.11
El ple de l'Ajuntament
va aprovar per unanimitat una moció per reclamar les urgències tot l'any.

Urgències a Blanes, Pineda o Calella

La nit de divendres, a les deu al CAP de Lloret hi havia una desena de persones esperant per ser ateses per un dels dos metges del centre (l'altre atenia una urgència en un domicili).

A partir d'avui, i si les negociacions no hi canvien alguna cosa, les urgències de Lloret, Tossa i Blanes s'atendran als hospitals de Blanes i Calella, i al CAP de Pineda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.